Har du frågor om våra tjänster eller någon annan fundering? Mejla oss så återkommer vi så snabbt vi kan!


Kontaktformulär

eller


ring oss direkt: 08-40 800 111

Kontaktformulär


Öppetider

Vardagar 09:00 - 17:00

Avvikande öppettider
Dag före röd dag stänger växeln kl. 15.
Dagen före midsommarafton, julafton och nyårsafton stänger växeln kl. 12.
Röda dagar har vi stängt.Vad är ett lagerbolag?
Ett lagerbolag är ett färdigregistrerat och vilande aktiebolag som inte har bedrivit någon verksamhet tidigare. Med vår tjänst uppstart får du leverans av ett färdigregistrerade aktiebolag med 50 000 kr i aktiekapital omgående. Signera samtliga dokument genom elektronisk underskrift och kom igång med verksamheten samma dag.
Vad är fördelen med lagerbolag?
Fördelen med att köpa ett lagerbolag är att man kan komma igång mycket snabbare med sin verksamhet än om man själv startar ett bolag genom Bolagsverket då du inte behöver vänta på att Bolagsverket ska handlägga din registrering. Man har också hjälp genom hela bolagets uppstartsprocess och kan på så sätt minimera riskerna för kostsamma fel. En annan fördel är att man kan använda företagets egna aktiekapital för uppstartsutgifterna, till skillnad från att starta själv där man får lägga ut pengarna innan bolaget är startat.
Vad är en snabbavveckling?
Med tjänsten snabbavveckling avslutar vi din verksamhet snabbt och bekymmerslöst. Vi tar över ditt bolag och betalar ut bolagets värde till dig omgående. Vi avvecklar sedan ditt aktiebolag i vår ägo.
Vad är fördelen med en snabbavveckling kontra en likvidation?
Fördelen förutom att det är enklare är att du får betalt direkt och att vi hanterar hela processen. En vanlig likvidation tar vanligen 7-8 månader att genomföra och du får vänta lika länge på att värdet i bolaget betalas ut.
Kan ni hjälpa mig med andra ärenden?
Med ändring aktiebolag hjälper vi dig så att allt blir rätt med bolagsändringar som nyemission, aktiesplit, bolagsordningsändring, fusion, styrelseändring, ny revisor med mera på ett snabbt och smidigt sätt.
STARTA BOLAG