ÄNDRA


Ändringar i ett aktiebolag

Under ett aktiebolags livstid sker en hel del förändringar som kan bli nödvändiga att registrera hos Bolagsverket.

Gör en förfrågan i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information eller kontakta oss på 08-40800111 eller maila oss på info@bolago.se.

Fyll i nedan formulär så återkommer vi så fort vi bara kan till dig

Du slipper åtaganden och väntetider på flera månader samt får dina av oss pengar direkt.

Vi ansvarar för hela avvecklingsprocessen som innebär bland annat skattebetalningar, skalbolagsdeklaration, avregistrering av moms, deklarationer med mer.


Beställ ändring!
Påbörjade beställningar sparas automatiskt ifall du skulle sakna uppgifter.Vad är ett lagerbolag?
Ett lagerbolag är ett färdigregistrerat och vilande aktiebolag som inte har bedrivit någon verksamhet tidigare. Med vår tjänst uppstart får du leverans av ett färdigregistrerade aktiebolag med 50 000 kr i aktiekapital omgående. Signera samtliga dokument genom elektronisk underskrift och kom igång med verksamheten samma dag.
Vad är fördelen med lagerbolag?
Fördelen med att köpa ett lagerbolag är att man kan komma igång mycket snabbare med sin verksamhet än om man själv startar ett bolag genom Bolagsverket då du inte behöver vänta på att Bolagsverket ska handlägga din registrering. Man har också hjälp genom hela bolagets uppstartsprocess och kan på så sätt minimera riskerna för kostsamma fel. En annan fördel är att man kan använda företagets egna aktiekapital för uppstartsutgifterna, till skillnad från att starta själv där man får lägga ut pengarna innan bolaget är startat.
Vad är en snabbavveckling?
Med tjänsten snabbavveckling avslutar vi din verksamhet snabbt och bekymmerslöst. Vi tar över ditt bolag och betalar ut bolagets värde till dig omgående. Vi avvecklar sedan ditt aktiebolag i vår ägo.
Vad är fördelen med en snabbavveckling kontra en likvidation?
Fördelen förutom att det är enklare är att du får betalt direkt och att vi hanterar hela processen. En vanlig likvidation tar vanligen 7-8 månader att genomföra och du får vänta lika länge på att värdet i bolaget betalas ut.
Kan ni hjälpa mig med andra ärenden?
Med ändring aktiebolag hjälper vi dig så att allt blir rätt med bolagsändringar som nyemission, aktiesplit, bolagsordningsändring, fusion, styrelseändring, ny revisor med mera på ett snabbt och smidigt sätt.
STARTA BOLAG